Magneetbord op maat

Onze magneetborden kunnen modern of klassiek worden afgewerkt in harmonie met uw smaak en stijl. De keuze is oneindig: een magneetbord met uw foto, in een egale kleur of een zwart magnetisch krijtbord…
Als Finishing Touch de kader of omlijsting!
De magneetplaten zelf bestaan in 15 standaard formaten of het extra groot formaat van 100 x 200cm. De totale afmeting van uw magneetbord hangt af van de breedte van de lijst. Ook accessoires kunnen bij ons bekomen worden zoals zilverkleurige sterke magneten en fotomagneten.

 

Een leuk magneetbord bestellen voor de kinderkamer, keuken, bureau, een geboorte, het bedrijf of gewoon als origineel cadeau?
Een echte eyecatcher!

 

Foto magneetbord

Kies voor een persoonlijk accent, en ga voor een foto op magneetbord. Wat houdt dit in? Breng uw digitale foto(‘s) op usb-stick mee naar de winkel of stuur uw foto door via mail.
We bekijken samen de mogelijkheden om uw foto of een detail van uw foto als magnetisch decor te gebruiken. Aanpassingen zoals zwart-wit of sepia, het lichter maken van de foto, een extra tekst of kleuraccent,… wordt door ons verzorgt. Samen met de passende omlijsting komen we tot een prachtig resultaat.

Zoekt u als bedrijf een magneetbord met uw logo of een foto van uw bedrijf? Dat kunnen wij ook!

Magneetbord in egale kleur

Ligt uw voorkeur in een eenvoudig magneetbord met een egaal gekleurde magnetische achtergrond. Deze afwerking kan in diverse kleuren linnen, daim, leder of vlak egaal mat gekleurd. De keuze van de lijst weerspiegeld de stijl van uw magneetbord.

Wenst u dit alles eerst zien? Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel, dan helpen wij graag verder.

Magnetisch schrijfbord

Een zwart beschrijfbaar schoolbord voor de kinderkamer, keuken, kantoor of werkplaats? Zoals het woord beschrijfbaar zegt, kan u gewoon krijt of vloeibaar krijtstift gebruiken. Te verwijderen met een lichtvochtige pluisvrije doek. De stiften zijn leverbaar in wit, blauw, rood en groen en verder een assortiment krijtstiften met diverse kleuren. Het schrijfbord is enkel in matzwart verkrijgbaar.