Wissellijsten

Wissellijsten zijn kaders met een aluminium of houten lijst, glas en een achterwand die makkelijk te openen is met klemmen. Zo kan je foto, grafisch werk of poster eenvoudig en snel gewisseld worden. Deze lijsten zijn een oplossing voor thuis, beeldend kunstenaars of galeries die regelmatig andere werken exposeren. Verkrijgbaar per stuk of grote afnames.

In tegenstelling tot kliklijsten, hier wordt het drukwerk vervangen door het openvouwen van de lijst, waarbij het kader blijft hangen aan de muur. Ideaal voor openbare ruimtes of bedrijven.

Indien gewenst verzorgen wij eveneens uw foto’s of digitaal drukwerk. Een totaalconcept voor uw kaders. Eenvoudig en snel. Bekijk ook onze pagina digitaal printen.

Barth wissellijsten

Met een wissellijst van Barth kiest u voor kwaliteit en een stijlvolle afwerking. De Barth wissellijst behoort tot de top van de wissellijsten wereldwijd.

Barth hecht veel belang aan duurzaamheid en milieu. Reeds enkele jaren zijn de natuurproducten zoals hout en eucalyptus achterwand, afkomstig uit bossen waar duurzaam bosbeheer streng wordt nageleefd. De Barth wissellijsten bestaan in standaard formaten, maar ook op maat verkrijgbaar (glasmaat minimum 13cm).

Kenmerken:

 • De lijsten zijn perfect in verstek gezaagd en gemonteerd
 • 2mm extra vlak glas: helder glas of Clarity museumglas
 • natuurwit inlegvel zuurvrij
 • Het gepatenteerd 4 punts-ophangsysteem (vanaf A3 formaat) zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over de achterwand. Zo blijft de lijst perfect recht.
 • Maximale draagkracht van de hoekverbindingen
 • Roestvrij stalen klemmen, druk- en draaiveren

Barth aluminium wissellijsten

De collectie aluminium wissellijsten van Barth bestaat uit 4 verschillende profielen in 25 kleur-uitvoeringen.. Maar al even belangrijk en o zo mooi zijn de speciale Barthwood fineer afwerkingen. Allen leverbaar in meer dan 30 standaard formaten of ieder gewenst formaat op maat. De kleinste 5 formaten zijn ook voorhanden als fotokader met beentje.

Barth houten wissellijsten

Wat de keuze uniek maakt voor deze bijzonder collectie houten wissellijsten is de diversiteit aan gebruikte houtsoorten, maar ook de verscheidenheid in structuur en kleur. Meer dan 20 standaard formaten, en daarnaast ook de mogelijkheid om lijsten in ieder gewenst formaat te maken. Barth heeft nog  2 extra hoge profielen waarbij standaard een verdiepingsprofiel van 1 of 2cm wordt meegeleverd. Deze lijsten zijn uitermate geschikt voor het 3-dimensionaal inlijsten.

Eenvoudige wissellijsten

Aanbod van trendy en traditionele wissellijsten in diverse maten, passend in elk interieur. Wissellijsten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kenmerken:

 • Geslepen en gewassen 2mm blinkend of mat glas
 • Beschikbaar in 34 standaardformaten
 • Tot en met formaat 28x35cm + 30x30cm zijn alle wissellijsten voorzien van een fotostaander.
 • Minimum formaat 13x18cm – maximum formaat 84.1 x 118.8cm (A0)
 • Met wit inlegvel

Change it aluminium wissellijsten

De lijsten zijn beschikbaar met een
– smalle lijst (9.5mm breed) – matzilver, zwart, wit en champagne
– brede lijst (30mm) – zilver, zwart en titaan
Vanaf A3 formaat zijn de wissellijsten voorzien van een MDF achterwand met draaiveren, 4 hoekveren en een 3punts-ophangsysteem.

Change it houten wissellijsten

Deze kwaliteitsvolle houten wissellijst bestaat uit één profiel met breedte 20 x hoogte 25mm in de kleuren Koloniaal bruin, witgewassen, zwart en blank hout.

Kliklijsten

Minimum afname voor de kliklijsten is 10 stuks.
De ecoframe en posterframe kliklijsten zijn de voornaamste en meest gebruikte kliklijsten.

Kliklijsten zijn ook beschikbaar in de volgende uitvoering:

 • veiligheidsframe: moeilijker te openen profielen, voor gebruik in openbare en drukke ruimtes
 • weersbestendig frame: deze lijst heeft afwateringsgaten (IP55 beschermingsgraad)
 • Afsluitbaar frame: de vier zijden van het afsluitbare frame kunnen na elkaar worden geopend door de veiligheidsschroef te verwijderen.
 • dubbelzijdig frame: De ideale oplossing voor de plaatsing van posters op plaatsen waar wandmontage niet mogelijk is.

Ecoframe

Deze kliklijst onderscheidt zich van de concurrentie doordat een aantal unieke kenmerken bezit.  De voorprofielen zijn gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium, de achterkant en de hoeken zijn spuitgegoten onderdelen. De kleine en elegante veiligheidshoeken maken Ecoframe tot een gebruiksvriendelijk en veilig product met het uiterlijk van een frame met verstekhoeken.

Posterframe

Profielen van hoogwaardige kwaliteit, een perfecte montage en een goede verpakking maken van dit product een wereldwijde bestseller. Ideaal voor alle posterformaten. De schroeven en pluggen voor wandmontage worden meegeleverd.